Start
Hitta till oss
Kontakta oss
Om oss
  
image1.jpgimage2.jpgimage3.jpgimage4.jpg


Välkommen

 

 

Hos Ronex hitter ni ett brett sortiment av kontorsmaterial, datatillbehör, konferenstillbehör, planering, post och emballage, förpackningar, städmaterial, hygien, städartiklar, arbetskläder, profilkläder, presentreklam och trycksaker.

Hemsidan är indelad i kategorierna kontorsmaterial, presentreklam, profilkläder, arbetskläder och multimedia. Inom dessa områden har vi valt att publicera ett axplock av produkterna så att Ni i lugn och ro kan se vad vi har att erbjuda Er. Finner ni inte produkten som Ni söker kontakta Ronex så hjälper vi till att hitta rätt produkt till rätt pris för Er. 

Förutom kontorsvaror är vi återförsäljare av presentreklam, där produkter så som godis, give- aways, pennor, reflexer, isskrapor, nyckelringar, kylskåpsmagneter, nyckelband, läppcerat, måttband, kundvagnsmynt, flasköppnare, ballonger mm. Dessa nämnda produkter passar bra att ge bort till kunder exempelvis på mässor och liknande evenemang.
Önskar man lite exklusivare presenter så har vi mycket att erbjuda i sortimentet med varumärken inom design och kvalité. (ex. Orrefors m.fl.).

För er som vill profilera ert företag, förening eller organisation finner ni hos Ronex allt från piké, t-shirts, jackor, byxor, träningskläder, kepsar, tröjor.
Varför inte en matchande klädprofil för hela företaget?
Till detta kan ni även trycka på bagar, necessärer, ryggsäckar etc.

För er som behöver arbetskläder på Er arbetsplats kan Ronex erbjuda Er ett säkert alternativ i form av arbetskläder från Tranemo Workwear. Med deras sortiment kan vi erbjuda Er en kollektion av branschens bästa produkter, för olika ändamål och arbetsuppgifter med svensk passform och certifierad kvalité. 

Telefon 0703-48 65 00 eller skicka mejl till oss på info@ronex.se.

Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Kampanjer


Nyheter


Årets entreprenör 2006


Hitta till oss


Om oss


Frågor & SvarRonex |  Laholm |   | Tel: 0703- 48 65 00  | info@ronex.se