Start
Hitta till oss
Kontakta oss
Om oss
  

Företagsinformation

Ronex målsättning är att vara företagets varuhus, som erbjuder allt Ni behöver för att göra Ert jobb effektivt på kontoret, på lagret eller för att profilera Ert företag för att synas i mängden.

Vårt sortiment omfattar allt för kontoret, datatillbehör, konferenstillbehör, planering, post och emballage, förpackningar, städmaterial, hygien, städartiklar, arbetskläder, profilkläder, presentreklam och trycksaker.

Med vår kontors- och industrikatalog samt ett 30-tal kataloger med profil- och reklamartiklar omfattar vårt sortiment över 10000 artiklar.

Vår affärsidé är att vi skall förse våra kunder med marknadens bästa produkter avseende kvalitet, värde och service inom de områden vi arbetar med.

Ronex startade sin verksamhet år 2000 och finns sedan 2005 etablerat med butik, lager och leveranser ifrån Industrigatan 30 på Nyby/Ängstorp industriområde i Laholm. Vår personal har mångårig gedigen branscherfarenhet och följer ständigt marknadens utveckling för att kunna erbjuda de senaste lösningarna inom vårt område.

Vi samarbetar med ledande miljöcertifierade grossister och har byggt ett effektivt logistiksystem för att kunna leverera rätt vara, till rätt pris, i rätt tid. Leveranserna i kommunen och närliggande orter sker dagligen med vår egen budbil. Våra kunder runt i landet får leveranser via vårt DHL-avtal, med garanterad leverans dagen efter beställning.

Våra leveranser till våra kunder omfattar allt ifrån enmansföretag till börsnoterade storföretag, kommuner, landsting och statliga förvaltningar.


Årets entreprenör 2006

...med motiveringen ”Årets Kvinnliga Entreprenör vet hur man säljer reklamartiklar, profilkläder och kontorsmaterial. Anna Runfors, Ronex har tillsammans med sin familj slagit sig in på en marknad med många konkurrenter och offentlig upphandling som vardag. Genom sin erfarenhet av branschen, sin entusiasm och en stor portion ”djävlar anamma” har Anna på kort tid lyckats etablera sin butik och säljorganisation i Laholm. Anna är en inspiratör, som med stolthet, kreativa idéer och stor kunskap tar väl hand om sina kunder och sin verksamhet."


"Priset Årets Kvinnliga Entreprenör delas ut till en kvinnlig företagare som är verksam i Laholms Kommun och som genom sitt engagemang och ”visionära tänk” strävar efter att utveckla verksamheten.
För att få priset som Årets Kvinnliga Entreprenör tar juryn hänsyn till följande kriterier i sin bedömning:

  • Personen ska äga eller leda företaget
  • Företaget ska ha gjort minst ett bokslut
  • Företaget ska ha ekonomisk bärighet
  • Fungera som en god förebild


Hitta till oss

Klicka på bilden ovan för vägbeskrivning.

Ni hittar oss i Laholm mellan Halmstad och Båstad.Kontakta oss

Besöksadress:

LAHOLM

Tel/Fax;
+46 (0)70 348 65 00

Postadress:
Gösgränd 12
312 33 LAHOLM

Mail:
info@ronex.se

Anna Runfors
Mobil: +46 (0)70 348 65 00
Email: anna.runfors@ronex.se

Andreas Havsengen
Mobil: +46 (0)70 363 14 19
Email: andreas.havsengen@ronex.se

Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Kampanjer


Nyheter


Årets entreprenör 2006


Hitta till oss


Om oss


Frågor & SvarRonex |  Laholm |   | Tel: 0703- 48 65 00  | info@ronex.se